Jogurtti-broileria ja korianteri-porkkanoita

Jogurtti mureuttaa ja maustaa broilerinfileet. Tarjoile ne voissa paistettujen porkkanoiden kanssa, jotka on maustettu appelsiinilla ja korianterilla.
  • 20 min + marinointiaika
  • 4 annosta
  • 350 kcal / annos

Ainekset

600 g
broilerinfileetä
1 rkl
sinapinsiemeniä
2
valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
1 tl
juustokuminaa
suolaa
2 dl
maustamatonta jogurttia
Lisäksi:
500 g
porkkanoita
30 g
voita
1
appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu
1
nippu korianteria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sinapinsiemenet, valkosipulinkynnet, inkivääri,
    juustokumina ja suola tahnaksi morttelissa. Lisää tahna jogurtin joukkoon broilerinfileiden kanssa. Anna maustua jääkaapissa kaksi tuntia.
  2. Paista broilerit pannulla tai uunissa kypsiksi. Suikaloi porkkanat ja paista ne voissa pehmeiksi, mutta jätä vähän suutuntumaa.

    Lisää joukkoon appelsiinin raastettu kuori, puristettu mehua ja hienonnettu korianteri.

Kommentit

    Näytä lisää