Reseptit
Jogurtti-broileria ja korianteri-porkkanoita

Jogurtti-broileria ja korianteri-porkkanoita
Jogurtti mureuttaa ja maustaa broilerinfileet. Tarjoile ne voissa paistettujen porkkanoiden kanssa, jotka on maustettu appelsiinilla ja korianterilla.
- 20 min + marinointiaika
- 4 annosta
- 350 kcal / annos
Ainekset
- 600 g
- broilerinfileetä
- 1 rkl
- sinapinsiemeniä
- 2
- valkosipulinkynttä
- pala tuoretta inkivääriä
- 1 tl
- juustokuminaa
- suolaa
- 2 dl
- maustamatonta jogurttia
- Lisäksi:
- 500 g
- porkkanoita
- 30 g
- voita
- 1
- appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu
- 1
- nippu korianteria
Valmistusohjeet
- Hienonna sinapinsiemenet, valkosipulinkynnet, inkivääri,
juustokumina ja suola tahnaksi morttelissa. Lisää tahna jogurtin joukkoon broilerinfileiden kanssa. Anna maustua jääkaapissa kaksi tuntia. - Paista broilerit pannulla tai uunissa kypsiksi. Suikaloi porkkanat ja paista ne voissa pehmeiksi, mutta jätä vähän suutuntumaa.
Lisää joukkoon appelsiinin raastettu kuori, puristettu mehua ja hienonnettu korianteri.
Kommentit
Näytä lisää