Jouluyön kinkku- ja sillivoileivät - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jouluyön kinkku- ja sillivoileivät

Jouluyön suolapalaa varten kannattaa varata kaappiin saaristolaisleipää. Sen kanssa voi yhdistää silliä ja suolakurkkuja tai kinkkua tai kalkkunaa herkullisiksi voileiviksi.

13.12.2013 13:35

Ainekset

  • 8 viipaletta

    Maalahden limppua tai saaristolaisleipää

  • voita

  • salaatinlehtiä

  • <b>Kinkkuvoileivät:</b>

  • 8 siivua

    kinkkua tai kalkkunaa ohuina siivuina

  • 8 rkl

    sienisalaattia

  • <b>Sillivoileivät:</b>

  • 4 rkl

    smetanaa

  • 1 tl

    raastettua piparjuurta

  • etikkapunajuuria siivuina

  • etikkapunajuuria siivuina

  • 160 g

    matjessillifileesiivuja

  • herneenversoja tai salaatinlehtiä

  • Annoksiin koristeeksi keitettyä munaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leivät ohuiksi viipaleiksi jotka ovat leikattu vielä pitkittäin puoleen. Voitele leivät voilla. Lisää täytteet kauniisti leipien päälle ja nauti kevyen punaviinin kanssa.

  2. Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat-kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Lindemansin viinien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit