Ranskalainen aamiaiscroissantti

Croissantissa on täytteenä suklaan lisäksi vähän appelsiinin kuorta ja mantelimassaa. Kierre on koristeltu lopuksi hasselpähkinärouheella.
  • 12 kierrettä

Ainekset

500 g
voitaikinaa
100 g
mantelimassaa
120 g
Fazer taloussuklaarouhetta (1 pss)
1
appelsiinin raastettu kuori
1
kananmuna voiteluun
1/2 dl
pähkinärouhetta

Valmistusohjeet

  1. Ota voitaikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle. Leikkaa ne neliöiksi. Ripottele keskelle raastettua mantelimassaa, lusikallinen taloussuklaarouhetta ja vähän appelsiinin kuorta. Kääri rullalle.

  2. Voitele rullat munalla ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja paista 10 minuuttia. Tarjoile kuumina.


    Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat -kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Fazerin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää