Marianne-juustokakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marianne-juustokakku

Marianne-juustokakku maistuu mintulta ja suklaalta.

19.12.2013 11:03

Ainekset

  • 175 g

    Fazer Marianne keksejä

  • 35 g

    voita sulatettuna

  • <b>Täyte:</b>

  • 4

    liivatelehteä

  • 200 g

    maustamatonta tuorejuustoa esim. Philadelphia

  • 4 dl

    maustamatonta maitorahkaa

  • 2 tl

    vaniljasokeria

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • 1 pss

    Marianne Crush -rouhetta (150 g pussi)

  • <b>Koristeluun:</b>

  • 50 g

    Fazer Lemon leivontasuklaata valkoinen

Valmistusohjeet

  1. Murskaa Marianne-keksit jauheeksi monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun 23 cm:n kokoisen irtopohjavuoan pohjalle.

  2. Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen kymmeneksi minuutiksi. Sekoita juusto, rahka ja vaniljasokeri.

  3. Kuumenna ½ dl kermaa ja liota pehmenneet liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana juustoseokseen. Vaahdota loppu kerma. Sekoita se yhdessä Marianne crush -rouheen kanssa seokseen. Kaada täyte keksipohjan päälle.

  4. Hyydytä kakkua jääkaapissa 4-6 tuntia. Koristele pinta rouhitulla valkosuklaalla tai kekseillä. Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat -kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Fazerin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit