Marianne-juustokakku

Marianne-juustokakku maistuu mintulta ja suklaalta.

Ainekset

175 g
Fazer Marianne keksejä
35 g
voita sulatettuna
Täyte:
4
liivatelehteä
200 g
maustamatonta tuorejuustoa esim. Philadelphia
4 dl
maustamatonta maitorahkaa
2 tl
vaniljasokeria
2 dl
kuohukermaa
1 pss
Marianne Crush -rouhetta (150 g pussi)
Koristeluun:
50 g
Fazer Lemon leivontasuklaata valkoinen

Valmistusohjeet

  1. Murskaa Marianne-keksit jauheeksi monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun 23 cm:n kokoisen irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen kymmeneksi minuutiksi. Sekoita juusto, rahka ja vaniljasokeri.

  3. Kuumenna ½ dl kermaa ja liota pehmenneet liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana juustoseokseen. Vaahdota loppu kerma. Sekoita se yhdessä Marianne crush -rouheen kanssa seokseen. Kaada täyte keksipohjan päälle.

  4. Hyydytä kakkua jääkaapissa 4-6 tuntia. Koristele pinta rouhitulla valkosuklaalla tai kekseillä.


    Tämä resepti kuuluu Joulunajan juhlat -kokonaisuuteen ja se on toteutettu yhdessä Fazerin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää