Suklaa-kastanjajoulutortut

Joulutortussa voi kokeilla muitakin täytteitä. Esimerkiksi rouhittu suklaa ja kastanjatahna on suussa sulava yhdistelmä.

20.12.2013 10:12
Määrä10
Valmistusaika1 t
Energia240 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    valmista joulutorttutaikinaa

  • 78 g

    tuubi makeutettua kastanjalevitettä (myös säilykepurkkitahna käy.)

  • 50 g

    suklaata rouhittuna

  • kananmunaa voiteluun

Valmistusohjeet

  1. Sulata joulutorttutaikinat erikseen pellille levitettynä. Leikkaa puoliksi ja tee viillot kulmiin tortun muotoa varten. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pursota vähän kastanjatahnaa jokaisen tortun keskelle ja ripottele päälle suklaarouhetta. Nipistä tortut tähden muotoon. Voitele munalla ja paista 12-15 minuuttia. Trendikäs kastanja tuo uuden maun joulutorttuun.

  2. Kastanjatahnaa myydään hyvin varustetuissa marketeissa tai Helsingin Hakaniemen Hallin DeliDelin myymälässä. Makeutettua kastanjatahnaa saa tuubissa, säilykepurkissa sekä hillopurkissa, riippuen valmistajasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit