Suklaa-kastanjajoulutortut

Joulutortussa voi kokeilla muitakin täytteitä. Esimerkiksi rouhittu suklaa ja kastanjatahna on suussa sulava yhdistelmä.
  • 1 t
  • 10
  • 240 kcal / annos

Ainekset

500 g
valmista joulutorttutaikinaa
78 g
tuubi makeutettua kastanjalevitettä (myös säilykepurkkitahna käy.)
50 g
suklaata rouhittuna
kananmunaa voiteluun

Valmistusohjeet

  1. Sulata joulutorttutaikinat erikseen pellille levitettynä.

    Leikkaa puoliksi ja tee viillot kulmiin tortun muotoa varten. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pursota vähän kastanjatahnaa jokaisen tortun keskelle ja ripottele päälle suklaarouhetta.

    Nipistä tortut tähden muotoon. Voitele munalla ja paista 12-15 minuuttia.

    Trendikäs kastanja tuo uuden maun joulutorttuun.
  2. Kastanjatahnaa myydään hyvin varustetuissa marketeissa tai Helsingin Hakaniemen Hallin DeliDelin myymälässä.

    Makeutettua kastanjatahnaa saa tuubissa, säilykepurkissa sekä hillopurkissa, riippuen valmistajasta.

Kommentit

    Näytä lisää