Ceviche

Ceviche on kevyt ja maukas kalaruoka, joka sopii kevyeksi lounaaksi tai naposteluun vaikka nachojen kanssa.

8.1.2014 10:21
Määrä4
Valmistusaika1 t 15 min
Energia120 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    vaaleaa merikalan fileetä esim. siikaa (myös muu kala käy)

  • 1 tl

    suolaa

  • 2 rkl

    ruokosokeria

  • 3

    limetin puristettu mehu

  • 1

    pieni punasipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2

    punaista chiliä

  • 1

    ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

  1. Käytä cevicheen vain tuoretta kalaa. Poista kalasta ruodot ja leikkaa fileet kuutioiksi. Ripottele päälle suolaa ja sokeria sekä purista limeteistä mehut. Sekoita.

  2. Hienonna punasipuli, valkosipuli, chili ja korianteri. Sekoita ne kalan joukkoon. Anna maustua jääkaapissa tunti ennen syömistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit