Itse tehdyt maissitortillat

Itse tehdyt maissitortillat ovat gluteenittomia. Kannattaa kokeilla!

8.1.2014 12:13
Määrä20 kpl
Valmistusaika1 t
Energia66 kcal / annos

Ainekset

  • 5 dl

    masa harina -maissijauhoja

  • 1 tl

    hienoa merisuolaa

  • 2 ½ dl

    lämmintä vettä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita suola jauhojen sekaan ja lisää vettä pikku hiljaa. Painele seos tiukaksi taikinapalloksi. Lisää tarvittaessa vettä. Anna taikinan levätä liinan alla puolisen tuntia ennen valmistusta.

  2. Ota taikinasta pieniä palloja ja kauli ne ohuiksi tortillaletuiksi. Parhaiten kauliminen onnistuu silikonisella kaulimella silikonialustalla. Voit myös käyttää tortillaprässiä, joka on tarkoitettu tortillojen tekemiseen.

  3. Paista tortillat kuivalla ja kuumalla pannulla noin 15-30 sekuntia per puoli, kunnes lättyihin tulee pieniä ruskeita pilkkuja. Laita valmiit tortillat lautaselle kostean liinan alle odottamaan tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit