Puolukkalihapullat ja peruna-bataattimuusi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Puolukkalihapullat ja peruna-bataattimuusi

Puolukka tuo raikkaan lisäyksen lihapullataikinaan. Valmista lisäksi herkullista muusia perunasta ja bataatista.

9.1.2014 11:53
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min
Energia404 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    naudan jauhelihaa

  • 1

    muna

  • 1 tl

    kuivattua yrttimausteseosta

  • 1 dl

    murskattuja puolukoita

  • ½ dl

    puolukkahilloa

  • suolaa maun mukaan

  • mustapippuria

  • 50 g

    juustoraastetta

  • Peruna-bataattimuusi:

  • 500 g

    perunaa

  • 500 g

    bataattia

  • 1 dl

    kermaa tai maitoa

  • 2 rkl

    voita

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat ja bataatti kypsiksi. Valmista sillä aikaa lihapullat. Sekoita aineet yhteen ja muotoile lihapullia. Paista ne voissa pannulla tai 225-asteisessa uunissa noin 10-14 minuuttia, riippuen vähän pullan koosta.

  2. Kuori perunat ja bataatit. Lisää joukkoon kuuma kerma ja voi. Murskaa soseeksi ja mausta suolalla. Tarjoile lihapullien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit