Paistettua lohta ja perunasalaattia

Perunasalaatti on raikas lisuke paistetulle lohelle.
  • 45 min
  • 4 annosta
  • 560 kcal / annos

Ainekset

1 kg
kiinteitä perunoita
200 g
kermaviiliä
50 g
kapriksia
1 tl
sinapinsiemeniä
nippu tuoretta tilliä
2 rkl
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
600 g
merilohta

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat kypsiksi ja jäähdytä huoneenlämpöisiksi.

    Sekoita kermaviilin joukkoon kaprikset, paahdetut sinapinsiemenet, hienonnettu tilli ja mausteet. Pilko perunat ja sekoita kastike joukkoon.

  2. Leikkaa lohet annospaloiksi ja paista kypsiksi pannulla tai uunissa. Mausta suolalla. Tarjoile perunasalaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää