Reseptit
Kurpitsa-pinaattitäytteiset pastat

Kurpitsa-pinaattitäytteiset pastat
Uunipastavuoka on riittoisa ja helppo. Kurpitsa-pinaattitäytteiset pastat tarjoillaan tässä reseptissä tomaattikastikkeen kanssa.
- 1 t 15 min
- 4 annosta
- 590 kcal / annos
Ainekset
- 400 g
- isoja simpukkapastoja
- 1
- talvikurpitsa
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 1 tl
- muskottipähkinää
- 1
- sipuli
- 2
- valkosipulinkynttä
- 2 rkl
- öljyä
- 200 g
- pakastepinaattia
- 500 g
- tomaattikastiketta
- 50 g
- parmesaania raastettuna
Valmistusohjeet
- Halkaise kurpitsa ja laita se 200-asteiseen uuniin paahtumaan noin 30-40 minuutiksi. Sisus pehmenee ja kypsyy.
- Lusikoi noin 300 g kypsää kurpitsaa kulhoon ja sekoita joukkoon suola, pippuri ja muskottipähkinä. Loput kurpitsasta voit soseuttaa ja soseen voi pakastaa sen jälkeen kun se on jäähtynyt.
- Kuullota hienonnettuja sipuleita öljyssä ja lisää sulatettu pinaatti. Kuumenna. Lusikoi pastojen sisään kurpitsaa ja pinaattitäytettä. Nosta uunivuokaan.
- Kaada vuokaan tomaattikastiketta ja raasta päälle runsaasti parmesaania. Nosta 200-asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi.
- pasta
- Pääruoka
- Arkiruoka
- Uuniruoka
- juusto
- Kasvisruoka
- Halloween
- Sadonkorjuu
- talvi
- Italialainen ruoka
- Syksy
Kommentit
Näytä lisää