Kurpitsa-pinaattitäytteiset pastat

Uunipastavuoka on riittoisa ja helppo. Kurpitsa-pinaattitäytteiset pastat tarjoillaan tässä reseptissä tomaattikastikkeen kanssa.
  • 1 t 15 min
  • 4 annosta
  • 590 kcal / annos

Ainekset

400 g
isoja simpukkapastoja
1
talvikurpitsa
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 tl
muskottipähkinää
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
200 g
pakastepinaattia
500 g
tomaattikastiketta
50 g
parmesaania raastettuna

Valmistusohjeet

  1. Halkaise kurpitsa ja laita se 200-asteiseen uuniin paahtumaan noin 30-40 minuutiksi. Sisus pehmenee ja kypsyy.
  2. Lusikoi noin 300 g kypsää kurpitsaa kulhoon ja sekoita joukkoon suola, pippuri ja muskottipähkinä. Loput kurpitsasta voit soseuttaa ja soseen voi pakastaa sen jälkeen kun se on jäähtynyt.
  3. Kuullota hienonnettuja sipuleita öljyssä ja lisää sulatettu pinaatti. Kuumenna. Lusikoi pastojen sisään kurpitsaa ja pinaattitäytettä. Nosta uunivuokaan.
  4. Kaada vuokaan tomaattikastiketta ja raasta päälle runsaasti parmesaania. Nosta 200-asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi.

Kommentit

    Näytä lisää