Kylmäsavuporo-juureslaatikko

Kylmäsavuporo-juureslaatikkoon käytetään naurista ja lanttua.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 500 kcal / annos

Ainekset

500 g
perunoita
200 g
naurista
200 g
lanttua
1
sipuli
150 g
kylmäsavupororouhetta (esim. Kotasavu)
2 dl
kermaa
250 g
Koskenlaskija-sulatejuustoa
mustapippuria
2
valkosipulinkynttä

Valmistusohjeet

  1. Siivuta tai suikaloi perunat, nauriit, lantut ja sipuli. Käytä mandoliinia tarpeeksi ohuiden siivujen aikaansaamiseksi. Myös terävällä veitsellä onnistut.

  2. Sekoita juurekset ja pororouhe ja kaada vuokaan.

    Kuumenna kerma ja pilko joukkoon sulatejuusto. Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla. Sekoita,
    kunnes juusto on sulanut. Kaada vuokaan.

  3. Paista 180-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

    Paistoaika riippuu siitä, kuinka laakeaan vuokaan teet ruoan.

Kommentit

    Näytä lisää