Porkkanapasta ja korianteripesto

Porkkanapastaa saat leikkaamalla porkkanan vihannessorvilla tai julienneleikkurilla suikaleiksi.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 239 kcal / annos

Ainekset

4
isoa porkkanaa
Korianteripesto:
½ dl
cashewpähkinöitä
3 rkl
vettä
½ dl
oliiviöljyä
iso nippu tuoretta korianteria
2
valkosipulinkynttä
½
vihreä chili
½
limetin puristettu mehu
hienoa merisuolaa
pippuria
hyppysellinen juustokuminaa
½ dl
ravintohiivahiutaleita

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa porkkana spiraalileikkurilla tai julienneleikkurilla
    nuudelin muotoon.

  2. Valmista kastike. Laita tehosekoittimeen kaikki kastikkeen aineet ja surauta soseeksi. Lisää vähän vettä tarvittaessa. Maistele ja lisää tarvittaessa pippuria tai suolaa.

    Tarjoile kastike porkkanasuikaleiden kanssa. Voit leikata porkkanat myös tagliatellemäiseen muotoon kuorimaveitsellä
    ohuita suikaleita leikaten.

Kommentit

    Näytä lisää