Avokadopasta kesäkurpitsaspaghetilla

Vähän kevyemmän avokadopastan saat korvaamalla tavallisen pastan suikaloidulla kesäkurpitsalla.

14.1.2014 11:46
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min
Energia366 kcal / annos

Ainekset

  • 800 g

    kesäkurpitsaa

  • 2

    kypsää avokadoa

  • 3

    limetin puristettu mehu

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1

    chili

  • kourallinen basilikaa

  • kourallinen korianteria

  • suolaa

  • mustapippuria

  • n ½ dl

    oliiviöljyä

  • 1 dl

    ravintohiivahiutaleita

  • tai raastettua parmesaania/pecorinoa

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi kesäkurpitsa spiraalileikkurilla. Pilko avokadot kulhoon ja purista limeteistä mehua palojen päälle. Hienonna valkosipuli, chili sekä yrtit ja sekoita ne avokadon joukkoon.

  2. Lorauta päälle laadukasta oliiviöljyä ja ripottele mukaan ravintohiivahiutaleet.

  3. Jos et halua täysin kasvisruokaa, niin ravintohiivahiutaleiden sijasta voit raastaa mukaan parmesaania tai pecorinoa. Ravintohiivahiutaleissa on juustoinen maku, ja monet kasvissyöjät käyttävät sitä juustoista makua tuomaan. Sekoita joukkoon kesäkurpitsaspaghetti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit