Avokadopasta kesäkurpitsaspaghetilla

Vähän kevyemmän avokadopastan saat korvaamalla tavallisen pastan suikaloidulla kesäkurpitsalla.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 366 kcal / annos

Ainekset

800 g
kesäkurpitsaa
2
kypsää avokadoa
3
limetin puristettu mehu
2
valkosipulinkynttä
1
chili
kourallinen basilikaa
kourallinen korianteria
suolaa
mustapippuria
n ½ dl
oliiviöljyä
1 dl
ravintohiivahiutaleita
tai raastettua parmesaania/pecorinoa

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi kesäkurpitsa spiraalileikkurilla.

    Pilko avokadot kulhoon ja purista limeteistä mehua palojen päälle. Hienonna valkosipuli, chili sekä yrtit ja sekoita ne avokadon joukkoon.
  2. Lorauta päälle laadukasta oliiviöljyä ja ripottele mukaan ravintohiivahiutaleet.
  3. Jos et halua täysin kasvisruokaa, niin ravintohiivahiutaleiden sijasta voit raastaa mukaan parmesaania tai pecorinoa. Ravintohiivahiutaleissa on juustoinen maku, ja monet kasvissyöjät käyttävät sitä juustoista makua tuomaan.

    Sekoita joukkoon kesäkurpitsaspaghetti.

Kommentit

    Näytä lisää