Reseptit

Tuliset lihatacot

Tacot ovat täytettyjä maissitortilloita. Itse tehty tortilla vaatii myös alusta alkaen itse tehdyt lisukkeet.
  • 5 t
  • 20
  • 120 kcal / annos

Ainekset

Mausteseos:
2 tl
savuchilitahnaa
1
valkosipuli
2
tuoretta chiliä
1 rkl
chilijauhetta
2 tl
juustokuminaa
2 tl
kuivattua korianteria
2 tl
kuivattua oreganoa
1 rkl
tummaa sokeria
suolaa
mustapippuria
Lisäksi:
0,33 l
plo meksikolaista olutta
1 kg
naudan lapaa
Lisäksi tarjolle:
itse tehtyjä maissitortilloja
fetajuustoa
punasipulia
tuoretta korianteria
ranskankermaa

Valmistusohjeet

  1. Ota liha ajoissa huoneenlämpöön.

    Sekoita tehosekoittimessa kaikki mausteseoksen aineet ja hiero ne lihan pintaan. Laita liha pataan ja kaada mukaan olutta. Peitä pata kannella ja anna lihan muhia 100 asteisessa uunissa noin 4-5 tuntia. Käännä liha välillä.

  2. Revi ylikypsä liha haarukalla suikaleiksi ja sekoita joukkoon lientä padasta. Tarjoile tortillojen välissä punasipulisilpun,
    korianterin, guacamolen, fetajuustomurujen ja ranskankerman kanssa.

    Jos sinulla on aikaa, anna lihan marinoitua mausteseoksessa jääkaapissa 1-2 vrk ennen paistamista.

Kommentit

    Näytä lisää