Jauhelihakebakot - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauhelihakebakot

Jauhelihakepakot ovat maustettu juustokuminalla ja korianterilla. Purista niiden päälle sitruunaa juuri ennen tarjoilua.

15.1.2014 10:03
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min
Energia251 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 1

    rosamundaperuna keitettynä

  • 2 tl

    korianterinsiemeniä

  • 2 tl

    juustokuminansiemeniä

  • 1 tl

    kanelia

  • 1 tl

    chilijauhetta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 400 g

    jauhelihaa (lampaan jauheliha sopii hyvin)

  • 1

    kananmuna

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit aivan pieneksi silpuksi. Murskaa peruna haarukalla sekoituskulhossa. Lisää joukkoon sipulit. Hienonna kaikki mausteet huhmareessa ja lisää sekoituskulhoon.

  2. Lisää joukkoon myös jauheliha ja kananmuna. Sekoita käsin tasaiseksi taikinaksi ja muotoile neljä isoa kepakkoa grillitikkujen ympärille.

  3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, riippuen vähän kepakon paksuudesta. Tarjoile lisänä appelsiinisalaattia, couscousia tai riisiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit