Jauheliha-perunalaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauheliha-perunalaatikko

Perunasta ja jauhelihasta valmistuu helppo arkiruoka. Jauheliha-perunalaatikko on tuhtia talviruokaa.

15.1.2014 13:15
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 15 min
Energia418 kcal / annos

Ainekset

  • 800 g

    kiinteitä perunoita siivutettuna

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 2

    sipulia

  • 2 rkl

    öljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 3 tl

    yrttimausteseosta

  • 1 tl

    paprikajauhetta

  • Munamaito:

  • 4 dl

    täysmaitoa

  • 2

    kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Siivuta perunat ohuiksi siivuiksi. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä. Mausta. Sekoita munamaidon aineet kevyesti vatkaten. Lisää uunivuokaan kerroksittain perunoita, ruskistettua jauhelihaa ja munamaitoa, kunnes kaikki on käytetty.

  2. Paista 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit