Mantelinen spelttipuuro - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mantelinen spelttipuuro

Mantelinen spelttipuuro on suomalaista kotiruokaa parhaimmillaan.

24.1.2014 9:36
Määrä8
Valmistusaikan. 30 min
Energia175 kcal / annos

Ainekset

  • n. 1 l

    mantelimaitoa

  • 4 dl

    spelttihiutaleita

  • 1 tl

    suolaa

  • 1

    vaniljatangon siemenet ja tanko

  • Lisäksi:

  • 50 g

    kuorellisia manteleita

  • halutesssasi marjoja tai hilloa

Valmistusohjeet

  1. Laita kattilaan mantelimaito, suola ja avattu vaniljatanko, josta siemenet ovat kaavittu maidon joukkoon. Jätä vaniljatanko myös maidon joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää suurimot. Anna kiehua miedolla lämmöllä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoittele välillä.

  2. Poista vaniljatanko ennen syömistä. Lusikoi puuroa kulhoihin ja tarjoile se manteleiden ja marjojen tai hillon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit