Mantelinen spelttipuuro

Mantelinen spelttipuuro on suomalaista kotiruokaa parhaimmillaan.
  • n. 30 min
  • 8
  • 175 kcal / annos

Ainekset

n. 1 l
mantelimaitoa
4 dl
spelttihiutaleita
1 tl
suolaa
1
vaniljatangon siemenet ja tanko
Lisäksi:
50 g
kuorellisia manteleita
halutesssasi marjoja tai hilloa

Valmistusohjeet

  1. Laita kattilaan mantelimaito, suola ja avattu vaniljatanko, josta siemenet ovat kaavittu maidon joukkoon. Jätä vaniljatanko myös maidon joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää suurimot. Anna kiehua miedolla lämmöllä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoittele välillä.
  2. Poista vaniljatanko ennen syömistä. Lusikoi puuroa kulhoihin ja tarjoile se manteleiden ja marjojen tai hillon kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää