Papumuhennos

Tomaattinen papumuhennos on edullista ja maukasta arkiruokaa.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 180 kcal / annos (ilman riisiä)

Ainekset

1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
300 g
kesäkurpitsaa
2 tl
öljyä
1-2 tl
paprikajauhetta
400 g
chilillä maustettua tomattimurskaa
3 dl
vettä
380 g
Salsa original -papusekoitusta tetrassa (GoGreen)
285 g
valkoisia kypsiä papuja
suolaa
2 tl
kuivattua basilikaa
1
tuore punainen chili

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi sipulit ja kesäkurpitsa. Kuullota niitä öljyssä paprikan kanssa hetki. Lisää tomaattimurska ja vesi.

  2. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon salsa original -papusekoitus liemineen sekä huuhdellut valkoiset, kypsät pavut.

  3. Hienonna chili. Lisää se ja muut mausteet. Anna kiehua
    viisi minuuttia.

    Voit tarjoilla halutessasi annosten kanssa riisiä.

Kommentit

    Näytä lisää