Herne-jauhelihakastike

Kuorittu hernerouhe tuo makua ja koostumusta muuten tavalliseen jauhelihakastikkeeseen.

27.1.2014 11:50
Määrä6 annosta
Valmistusaika50 min
Energia332 kcal / annos ilman perunoita

Ainekset

  • 3 dl

    lihalientä

  • 2 dl

    kuorittua hernerouhetta (Milletti)

  • 400 g

    kalkkunajauhelihaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 rkl

    yrttimausteseosta

  • suolaa

  • 2

    sipulia

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 200 g

    raastettuja juureksia esim. porkkanaa, palsternakkaa ja lanttua

  • 2 ½ dl

    kolmen juuston kermaa

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta lihaliemi ja kaada kiehuva liemi hernerouheen päälle. Anna pehmentyä 30-45 minuuttia.

  2. Hienonna sipulit ja raasta juurekset. Ruskista jauheliha ja mausta se yrttimausteseoksella ja suolalla.

  3. Lisää vihannekset ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan. Kaada joukkoon kerma ja kuumenna. Lisää pehmentynyt hernerouhe ja sekoita se kastikkeeseen. Tarjoile perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit