Tonnikalaspagetti

Tonnikalaspagetti valmistuu nopeasti. Raikas sitruunainen kastike on kevyt.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 486 kcal / annos

Ainekset

400 g
spagettia
2
punasipulia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
250 g
kirsikkatomaatteja tai kuutioituja tomaatteja
(myös säilyketomaatit käyvät)
½
sitruunan raastettu kuori
1
sitruunan puristettu mehu
suolaa ja mustapippuria
½ tl
chilijauhetta tai kuivattua chiliä
1 dl
pastan keitinvettä
400 g
tonnikalapaloja
2 rkl
kapriksia

Valmistusohjeet

  1. Laita spagetti kiehumaan. Valmista sillä aikaa kastike.

    Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota hienonnetut sipulit öljyssä pannulla. Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit ja kuumenna.

  2. Lisää sitruunan raastettu kuori, puristettu mehu ja muut mausteet. Lisää 1 dl pastan keitinvettä ja tonnikalapalat.

    Siivilöi pasta vedestä, kun se on kypsää ja sekoita kastikkeen joukkoon.

Kommentit

    Näytä lisää