Reseptit
Suklaa-chilifondantti

Suklaa-chilifondantti
Fondantti on parhaimmillaan kun sen sisus on valuva ja kostea paistamisen jälkeen.
- 1 t 15 min
- 8 annosta
- 378 kcal / annos
Ainekset
- 200 g
- tummaa suklaata
- 80 g
- voita
- 4
- valkuaista
- 1 dl
- sokeria
- 4
- keltuaista
- 1 dl
- mantelijauhoa
- ½ dl
- perunajauhoa
- ½ tl
- chilijauhetta
- Lisäksi:
- mansikoita
- viikunoita
- tomusokeria
- mintun lehtiä
Valmistusohjeet
- Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.
Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää keltuaiset suklaaseen hyvin sekoittaen. Lisää jauhot ja chilijauhe siivilän läpi ja lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. - Jaa massa silikonisiin annosvuokiin ja laita jääkaappiin noin tunniksi. Kuumenna uuni 180 asteeseen ja paista noin 7-8 minuuttia. Fondantin kuuluu jäädä sisältä valuvaksi. Älä paista sitä liian kauan.
Valmista fondantti suoraan pöytään, se ei odota syöjäänsä.
Koristele annokset siivutetuilla viikunoilla, mansikoilla, mintunlehdillä ja tomusokerilla.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää