Almond Coffee

Baarimestari Jarkko Issukan hiihtoloman lämmittäjäjuomassa ovat konjakki, amaretto ja kahvi sulassa sovussa.
  • 1 annos

Ainekset

3 cl
konjakkia
1 cl
amarettoa
vahvaa kahvia
mantelimaitovaahtoa *
mantelikeksi

Valmistusohjeet

  1. Mittaa alkoholit ja kahvi valitsemaasi lasiin. Valuta mantelimaitovaahto juoman pinnalle varovasti. Tarjoile välittömästi, ennen kuin vaahto sulaa juomaan. Koristele manteli- touillekeksillä.
  2. * Sekoita mantelimaitovaahto lisäämällä kermasifoniin n. 20 cl täysmaitoa, 3 cl Disaronno Amarettoa ja 1-2 cl vaniljasokeria / -siirappia. Sulje sifoni, lisää sisään yhden kermasifonipatruunan kaasu ja ravista. Anna jähmettyä jääkaapissa n. 2 tuntia.

Kommentit

    Näytä lisää