Gratinoitua hummeria ja parmesaania

Tomi Björckin hummeri gratinoidaan parmesaanilla.

20.2.2014 14:37
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 2

    kokonaista hummeria

  • 2 rkl

    majoneesia

  • ½ dl

    raastettua parmesaania

  • muutama ruohosipulinvarsi

  • puolikkaan sitruunan mehu

  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Keitä hummereita kiehuvassa vedessä viiden minuutin ajan. Nosta valmiit hummerit talouspaperin päälle kuivumaan hetkeksi. Leikkaa hummerit pitkittäin kahtia. Poista pyrstölihat varovasti.

  2. Leikkaa ruohosipuli pieneksi terävällä veitsellä. Pilko myös pyrstölihat pieniksi paloiksi. Sekoita hummeripalojen ja ruohosipulin joukkoon majoneesi. Purista puolikkaan sitruunan mehu mukaan. Raasta parmesaanijuusto hienoksi raasteeksi. Lisää se tahnan joukkoon.

  3. Täytä puolikkaat hummerit tahnalla. Gratinoi hummereita uunin vastusten alla, kunnes ne saavat kauniin värin. 5-7 minuuttia riittää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit