Kirsikka-suklaabrownie ja täyteläistä kinuskia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kirsikka-suklaabrownie ja täyteläistä kinuskia

Tomi Björckin kirsikka-suklaabrownie tarjoillaan kinuskin kanssa.

20.2.2014 14:43
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 100 g

    voita

  • 100 g

    tummaa suklaata

  • 2

    kananmunaa

  • 2 dl

    sokeria

  • 1 ½ dl

    vehnäjauhoja

  • 2 dl

    kirsikoita

  • Kinuskiin:

  • 1

    tölkki makeaa kondensoitua maitoa

Valmistusohjeet

  1. Aloita kinuskin valmistamisella. Poista purkin etiketit huolellisesti. Keitä kondensoitua maitoa tölkissä noin kolmen tunnin verran kattilassa, jossa on vettä niin paljon, että purkki peittyy. Keitä hiljalleen ja varmista, että kattilassa on koko ajan vettä. Avaa jäähtynyt tölkki ja kaada kinuski pieneen kannuun.

  2. Voit tehdä browniet sillä välin,kun kinuski valmistuu. Sulata voi ja suklaa: keitä vettä kattilassa, laitaa suklaa ja voi kuumuutta kestävään kulhoon ja nosta kulho kiehuvan veden päälle. Sekoittele, kunnes molemmat sulavat. Nosta sivuun jäähtymään hetkeksi. Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi. Kaada hieman jäähtynyt suklaa-voiseos vaahdon joukkoon. Lisää vehnäjauhot ja sekoita taikinaksi. Paloittele kirsikat ja sekoita ne nopeasti taikinan joukkoon. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja levitä taikina vuokaan. Paista brownieta 180 asteessa 20-25 minuuttia. Tarjoa lämmin leivonnainen kinuskin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit