Paistettua kookoslohta leivinpaperissa

Tomi Björckin thaimenussa pääruokana on kookoslohta. Helppoa ja herkullista!
  • 4 annosta

Ainekset

800 g
lohta
1 dl
kookoskermaa
½ dl
kookoshiutaleita
4 rkl
kookosöljyä
muutama thaibasilikan oksa
2
punaista chiliä
1 rkl
kalakastiketta
Koristeeksi:
4 rkl
kookoskermaa
thaibasilikaa

Valmistusohjeet

  1. Paahda kookoshiutaleita kuivalla pannulla hetki. Varo polttamasta. Kaada hiutaleet kulhoon, lisää kookoskerma ja -öljy. Pilko chilit ohuiksi renkaiksi ja lisää joukkoon. Pilko myös thaibasilika terävällä veitsellä hienoksi ja lisää kookosseokseen.
  2. Leikkaa lohifilee neljään osaan. Pyörittele palat mausteliemessä.

    Leikkaa saksilla leivinpaperi neljään yhtä suureen osaan. Laita lohi keskelle leivinpaperia, kaada vielä liemen loput
    palojen päälle. Paista 180-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Koristele annos tilkalla kookoskermaa ja thaibasilikalla.

Kommentit

    Näytä lisää