Paistettua kookoslohta leivinpaperissa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paistettua kookoslohta leivinpaperissa

Tomi Björckin thaimenussa pääruokana on kookoslohta. Helppoa ja herkullista!

4.3.2014 12:04
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 800 g

    lohta

  • 1 dl

    kookoskermaa

  • ½ dl

    kookoshiutaleita

  • 4 rkl

    kookosöljyä

  • muutama thaibasilikan oksa

  • 2

    punaista chiliä

  • 1 rkl

    kalakastiketta

  • Koristeeksi:

  • 4 rkl

    kookoskermaa

  • thaibasilikaa

Valmistusohjeet

  1. Paahda kookoshiutaleita kuivalla pannulla hetki. Varo polttamasta. Kaada hiutaleet kulhoon, lisää kookoskerma ja -öljy. Pilko chilit ohuiksi renkaiksi ja lisää joukkoon. Pilko myös thaibasilika terävällä veitsellä hienoksi ja lisää kookosseokseen.

  2. Leikkaa lohifilee neljään osaan. Pyörittele palat mausteliemessä. Leikkaa saksilla leivinpaperi neljään yhtä suureen osaan. Laita lohi keskelle leivinpaperia, kaada vielä liemen loput palojen päälle. Paista 180-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Koristele annos tilkalla kookoskermaa ja thaibasilikalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit