Banaanivanukas ja mangoa

Banaanivanukas tarjoillaan tuoreen mangon kanssa.
  • 4 annosta

Ainekset

4
banaania
2 rkl
palmusokeria
½ tl
suolaa
1 dl
kookoskermaa
1
vaniljatanko
4
keltuaista
1
mango

Valmistusohjeet

  1. Paista banaaneita kokonaisina 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja kuori. Hienonna teho- tai sauvasekoittimella hienoksi.

  2. Paahda palmusokeria pannulla hetki koko ajan sekoittaen.
    Kaada kookoskerma joukkoon. Lisää pannulle myös banaanipyree ja vaniljatangon siemenet. Sekoita hyvin.

    Nosta banaaniseos jäähtymään noin kymmeneksi minuutiksi.

  3. Erottele munista keltuaiset ja kaada banaaniseoksen joukkoon. Lisää suola. Sekoita varovasti - älä vatkaa.

    Kaada seos uuninkestäviin vuokiin ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

    Pilko mango pieneksi sillä välin, kun vanukkaat ovat uunissa.

    Tarjoa vanukkaiden lisukkeena.

Kommentit

    Näytä lisää