Kalapihvit

Kalapihvit voit tehdä mistä tahansa kalasta. Kokeile lohen ja turskan yhdistelmää tai pelkkää lohta. Myös hauki sopii hyvin pihveihin.
  • 55 min
  • 4 annosta
  • 610 kcal / annos

Ainekset

250 g
nahatonta lohifileetä paloina
250 g
nahatonta turskaa tai haukifileetä paloina
50 g
purjoa
1
pieni nippu ruohosipulia
1
pieni nippu tilliä
1 dl
kermaa
2
kananmunaa
1 rkl
sitruunamehua ja vähän raastettua kuorta
suolaa
hyppysellinen valkopippuria
voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Mittaa kaikki pihvien aineet monitoimikoneen kulhoon. Soseuta
    tasaiseksi.

    Kuumenna pannulla voita ja paista taikinasta
    pihvejä. Tarjoile kalapihvit piparjuurella maustetun perunamuusin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää