Purjo-perunakeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Purjo-perunakeitto

Purjo-perunakeitto on mainiota arkiruokaa.

10.3.2014 8:45
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min
Energia380 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    purjo

  • 2

    valkosipulia

  • 2 rkl

    voita

  • 800 g

    perunaa

  • 10 dl

    kasvislientä

  • 200 g

    tuorejuustoa

  • 2 dl

    kermaa

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Halkaise ja huuhtele purjo. Pilko se paloiksi ja kuullota palat sekä hienonnettu valkosipuli kattilassa voissa. Lisää kuoritut ja paloitellut perunat sekä kasvisliemi. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Soseuta keitto tasaiseksi. Lisää loput keiton ainekset ja kuumenna keitto kiehuvaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit