Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti on nopea ja ruokainen salaatti arkeen.
  • 20 min
  • 4 annosta
  • 420 kcal / annos

Ainekset

3 dl
bulguria
kasvislientä keittämiseen
230 g
säilykemangoa
200 g
herne-maissi-paprikaa sulatettuna
1
sitruunan puristettu mehu
1
appelsiinin puristettu mehu
suolaa
200 g
katkarapuja
2 tl
tulista chilitahnaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemessä. Huuhtele kylmällä vedellä.

    Kaada mangon säilykeliemi pois ja kuutioi hedelmäliha. Sulata herne-maissi-paprikat.

  2. Sekoita salaatin aineet keskenään ja purista joukkoon sitruuna- ja appelsiinimehua. Mausta suolalla.

    Paista katkaravut nopeasti chilitahnassa ja tarjoile salaatin
    kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää