Kasvispaistos ja kyljykset

Kyljykset ovat edullista ja maukasta arkiruokaa. Tarjoile niiden kanssa juureksia tai kasviksia.
  • 1 ½ t
  • 4 annosta
  • 520 kcal / annos

Ainekset

4
possun kyljystä
öljyä
suolaa
mustapippuria
1
purjo
1
sipuli
200 g
kaalia
pala lanttua
2
porkkanaa tai muita juureksia
2 rkl
öljyä
2 dl
kasvislientä
2 rkl
soijakastiketta
2 tl
hunajaa
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Ota porsaankyljykset huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistamista. Ruskista kyljykset paistokasarissa tilkassa öljyä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kyljykset lautaselle odottamaan.

  2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja leikkaa kuorittu sipuli lohkoiksi. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi kuoritut porkkanat. Kuori ja kuutioi lanttu.

    Kuullota sipulia ja purjoa paistokasarissa öljyssä. Lisää
    kasariin kaali, porkkanat ja lanttu. Kaada joukkoon kasvisliemi. Mausta soijalla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.

  3. Nosta ruskistetut porsaankyljykset vihannesten päälle. Hauduta kasarissa kannen alla miedolla lämmöllä kypsäksi noin 30 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää