Reseptit
Vasikanpaistia tonnikalamajoneesilla

Vasikanpaistia tonnikalamajoneesilla
Tomi Björckin Italia-teemaisen menun alkupalana on vasikanpaistia tonnikalakastikkeella.
- 4-6 annosta
Ainekset
- Tonnikalamajoneesi:
- ½ dl
- purkkitonnikalaa
- 1 dl
- majoneesia
- 1 tl
- sitruunamehua
- ripaus suolaa
- Paisti:
- 400 g
- vasikanpaistia
- pari timjaminoksaa
- suolaa
- pippuria
- oliiviöljyä paistamiseen
- ruohosipulia koristeeksi
Valmistusohjeet
- Sekoita kulhossa purkkitonnikala ja majoneesi. Mausta sitruunamehulla ja suolalla. Sekoita ja laita maustumaan jääkaappiin vasikan valmistumisen ajaksi.
- Poista vasikanlihasta kalvot terävällä veitsellä. Paista liha
kuumalla pannulla oliiviöljyssä timjaminoksien kanssa. Paista niin, että lihan pinta sulkeutuu. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Pane ruskistettu liha uunivuokaan paistomittarin kanssa.
Paista 160 asteessa noin tunnin verran, kunnes lihan sisälämpötila on 50 astetta.
Anna lihan vetäytyä huoneenlämmössä vartista puoleen tuntiin. Leikkaa ohuita viipaleita ja tarjoile tonnikalamajoneesin kanssa. Koristele ruohosipulisilpulla.
Kommentit
Näytä lisää