Myslipatukat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Myslipatukat

Myslipatukat sopivat hyvin välipalaksi tai evääksi. Omatekoisia voi syödä hyvällä omallatunnolla.

12.3.2014 10:15
Määrä16 palaa
Valmistusaika1 t
Energia162 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    kookospalmusokeria

  • 2

    appelsiinin mehu

  • 1

    appelsiinin raastettu kuori

  • Lisäksi:

  • ½ dl

    kuorimattomia manteleita

  • 10

    taatelia

  • 2 rkl

    suklaista maapähkinävoita esim. crunchy choco Urtekramilta

  • 3 rkl

    pellavansiemeniä

  • 3 rkl

    hampunsiemeniä

  • 2 rkl

    kaakaonibsejä

  • ½ dl

    kuorimattomia seesaminsiemeniä

  • 3 dl

    kaura- tai spelttihiutaleita

  • ripaus suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna kattilassa palmusokeri ja appelsiinimehu. Sekoita kunnes sokeri on sulanut siirapiksi. Raasta joukkoon appelsiinin kuorta. Rouhi mantelit. Poista taateleista kivet ja hienonna ne.

  2. Yhdistä aineet ja kaada joukkoon siirappi. Sekoita. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Painele patukka-ainekset leivinpaperilla vuoratun pienen (n. 10 x 18 cm kokoisen) vuoan pohjalle tiiviisti. Paista noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä vähän. Nosta leivinpaperi pois vuoasta ja leikkaa patukat paloiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit