Dippivihannekset ja mantelihummus

Papudipit ja vihannestikut ovat mainioita eväitä tai terveellisiä välipaloja. Hummus saa makua manteleista.
  • 15 min
  • 6 annosta
  • 109 kcal / annos

Ainekset

n.300 g
kypsiä kikherneitä
½-1 dl
vettä
3 rkl
sitruunamehua
1 dl
liotettuja kuorimattomia manteleita
1 ½ rkl
tahinia
1
iso valkosipulinkynsi
½ tl
suolaa
2 rkl
kookosöljyä
Vihannekset:
kurkkua
porkkanaa
paprikaa
kukkakaalia

Valmistusohjeet

  1. Sekoita hummuksen aineet tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi. Lisää nestettä tai mausteita tarvittaessa. Pilko
    vihannekset ja tarjoile hummuksen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää