Dippivihannekset ja mantelihummus - Reseptit - Ilta-Sanomat

Dippivihannekset ja mantelihummus

Papudipit ja vihannestikut ovat mainioita eväitä tai terveellisiä välipaloja. Hummus saa makua manteleista.

12.3.2014 10:19
Määrä6 annosta
Valmistusaika15 min
Energia109 kcal / annos

Ainekset

  • n.300 g

    kypsiä kikherneitä

  • ½-1 dl

    vettä

  • 3 rkl

    sitruunamehua

  • 1 dl

    liotettuja kuorimattomia manteleita

  • 1 ½ rkl

    tahinia

  • 1

    iso valkosipulinkynsi

  • ½ tl

    suolaa

  • 2 rkl

    kookosöljyä

  • Vihannekset:

  • kurkkua

  • porkkanaa

  • paprikaa

  • kukkakaalia

Valmistusohjeet

  1. Sekoita hummuksen aineet tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi. Lisää nestettä tai mausteita tarvittaessa. Pilko vihannekset ja tarjoile hummuksen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit