Paputahna

Meksikolaisella aamiaisella munakas tarjoillaan paputahnan ja tomaatti-korianterisalsan kanssa. Paputahnaa voi tarjoilla myös dippikastikkeena vihanneksille tai tortillan täytteenä.

20.3.2014 8:55
Määrä6 annosta
Valmistusaika15 min
Energia180 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • ½ tl

    korianteria

  • ½ tl

    juustokuminansiemeniä

  • n.250 g

    valkoisia kypsiä papuja

  • n.250 g

    ruskeita kypsiä papuja

  • ½ tl

    chilirouhetta

  • ½

    sitruunan mehu

  • 3 rkl

    öljyä

  • suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Tee ensin paputahna valmiiksi. Murskaa valkosipuli ja mausteet huhmareessa. Sekoita kaikki aineet monitoimikoneessa soseeksi. Lisää vähän vettä tarvittaessa, jos haluat juoksevamman tahnan. Tarjoile munakkaan, tomaattisalsan ja korianterin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit