Paputahna

Meksikolaisella aamiaisella munakas tarjoillaan paputahnan ja tomaatti-korianterisalsan kanssa. Paputahnaa voi tarjoilla myös dippikastikkeena vihanneksille tai tortillan täytteenä.
  • 15 min
  • 6 annosta
  • 180 kcal / annos

Ainekset

2
valkosipulinkynttä
½ tl
korianteria
½ tl
juustokuminansiemeniä
n.250 g
valkoisia kypsiä papuja
n.250 g
ruskeita kypsiä papuja
½ tl
chilirouhetta
½
sitruunan mehu
3 rkl
öljyä
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Tee ensin paputahna valmiiksi. Murskaa valkosipuli ja
    mausteet huhmareessa. Sekoita kaikki aineet monitoimikoneessa soseeksi. Lisää vähän vettä tarvittaessa,
    jos haluat juoksevamman tahnan. Tarjoile munakkaan, tomaattisalsan ja korianterin kanssa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää