Kikherne-oliivipaistos ja broilerinkoivet - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kikherne-oliivipaistos ja broilerinkoivet

Broilerinkoivet ovat maukkaita ja edullisia. Niistä saa helppoa arkiruokaa. Kikherne-oliivipaistos täydentää annoksen.

21.3.2014 14:43
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia520 kcal / annos

Ainekset

  • 2 tl

    paprijajauhetta

  • 1 tl

    suolaa

  • 4

    broilerinkoipea

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulia

  • 2 rkl

    öljyä

  • 600 g

    kikherneitä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 2 rkl

    punaviinietikkaa

  • 2 rkl

    hienonnettua persiljaa

  • 150 g

    kivettömiä vihreitä oliiveja

Valmistusohjeet

  1. Hiero paprikajauhe ja suola broilerinkoipiin nahan alle ja päälle. Paista koipia pellillä 200 asteessa noin 45 minuuttia.

  2. Kuullota sillä aikaa hienonnetut sipulit öljyssä. Lisää kikherneet ja mausteet sekä etikka. Kuumenna. Lisää hienonnettu persilja ja oliivit. Nosta broilerit tarjolle ja kaada paistoliemi kikherneiden joukkoon. Sekoita hyvin. Tarjoile kikhernepaistos broilerinkoipien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit