Reseptit

Linssipihvit

Maukkaat linssipihvit ovat tuntia syötävää. Ne maistuvat mausteisen jogurttikastikkeen ja riisin kanssa.
  • 1 t 30 min
  • 4 annosta
  • 450 kcal / annos

Ainekset

5 dl
punaisia linssejä
kasvislientä linssien keittämiseen
1
sipuli
50 g
pakastepinaattia
1 rkl
harissatahnaa
voit käyttää myös chilitahnan ja tomaattipyreen sekoitusta
½
sitruunan raastettu kuori
nippu tuoretta korianteria tai persiljaa
1
kananmuna
4 rkl
perunajauhoa
suolaa myllystä
pippuria myllystä
öljyä paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Keitä linssit niin, että ne juuri ja juuri peittyvät liemellä. Keitä muhennokseksi, niin että keitokseen ei jää ylimääräistä nestettä. Varo polttamasta pohjaan. Lisää nestettä tarvittaessa.

  2. Hienonna sipuli ja sulata pinaatti. Jäähdytä linssit. Yhdistä kaikki aineet ja anna seoksen turvota vielä hetki huoneenlämmössä.

    Paista pieniä pihvejä öljyssä lettupannulla. Tarjoile harissalla maustetun jogurttikastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää