Chorizo-munakas - Reseptit - Ilta-Sanomat

Chorizo-munakas

Tomi Björckin runsas ja ruokaisa munakas on omiaan brunssilla. Se saa runsaan juustokuorrutuksen manchegojuustosta.

24.3.2014 14:39
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 1

    punainen paprika

  • 2

    tomaattia

  • 100 g

    chorizo-makkaraa

  • 2

    oksaa lehtipersiljaa

  • 8

    kananmunaa

  • 100 g

    manchegojuustoa

Valmistusohjeet

  1. Puolita paprika ja poista siitä siemenet. Laita paprikan puolikkaat uuniin paahtumaan 225 asteeseen noin 15-20 minuutiksi. Paprikat saavat tummua reilusti. Ota paahdetut paprikat sivuun ja anna jäähtyä. Kuori paprikoista musta pinta pois ja leikkaa suikaleiksi.

  2. Leikkaa chorizo sentin paloiksi. Ruskista palat kuivalla pannulla. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja lisää pannulle makkaroiden kanssa paistumaan. Pyöräytä makkaroita ja tomaatteja pari kertaa ja laita kulhoon.

  3. Lisää kulhoon paprikat, hakattu persilja, suola ja pippuri. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja lisää ainekset kulhosta pannulle. Siirtele aineksia niin, että teet muutaman kolon kananmunia varten. Riko munat niihin.

  4. Raasta juusto ja ripottele päälle. Laita kansi päälle ja anna koko komeuden kypsentyä miedolla lämmöllä noin viiden minuutin ajan, kunnes kananmunat ovat kypsyneet. Nauti lämpimänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit