Mausteiset jauhelihakepakot - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mausteiset jauhelihakepakot

Mausteiset jauhelihakepakot vievät tunnelmat Lähi-itään. Tarjoa lisukkeena riisiä, jogurttikastiketta ja hummusta.

31.3.2014 9:50
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 15 min
Energia270 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    punasipuli

  • 5

    valkosipulinkynttä

  • 500 g

    jauhelihaa

  • ½ dl

    karkeaksi rouhittua kuivaa leipää

  • 2 rkl

    harissatahnaa

  • ½

    luomuappelsiinin raastettu kuori

  • nippu korianteria tai lehtipersiljaa

  • 1

    kananmuna

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja sekoita ne jauhelihaan. Lisää loput aineet ja anna seistä 30 minuuttia huoneenlämmössä. Pyöritä neljä kepakkoa vartaiden ympärille ja paista 220 asteessa 25 minuuttia.

  2. Tarjoile harissalla maustetun jogurttikastikkeen sekä paistettujen perunoiden tai riisin kanssa. Lisukkeeksi sopivat myös munakoisotahna ja hummus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit