Mausteiset jauhelihakepakot

Mausteiset jauhelihakepakot vievät tunnelmat Lähi-itään. Tarjoa lisukkeena riisiä, jogurttikastiketta ja hummusta.
  • 1 t 15 min
  • 4 annosta
  • 270 kcal / annos

Ainekset

1
punasipuli
5
valkosipulinkynttä
500 g
jauhelihaa
½ dl
karkeaksi rouhittua kuivaa leipää
2 rkl
harissatahnaa
½
luomuappelsiinin raastettu kuori
nippu korianteria tai lehtipersiljaa
1
kananmuna
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja sekoita ne jauhelihaan. Lisää loput aineet ja anna seistä 30 minuuttia huoneenlämmössä.

    Pyöritä neljä kepakkoa vartaiden ympärille ja paista 220 asteessa 25 minuuttia.
  2. Tarjoile harissalla maustetun jogurttikastikkeen sekä paistettujen perunoiden tai riisin kanssa. Lisukkeeksi sopivat myös munakoisotahna ja hummus.

Kommentit

    Näytä lisää