Juurisellerisalaattia ja kalkkunaa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Juurisellerisalaattia ja kalkkunaa

Raikas juurisellerisalaatti on helppo kotiruoka. Paista lisäksi kevyttä kalkkunaa. Kalkkunan fileet paistuvat muutamassa minuutissa.

31.3.2014 10:09
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia425 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    juuriselleriä

  • 1 rkl

    puristettua sitruunan mehua

  • 100 g

    saksanpähkinää

  • 4 rkl

    majoneesia (tai kermaviiliä)

  • 2 rkl

    sinappia

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 600 g

    kalkkunan ohuita fileitä

  • voita paistamiseen

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Raasta juuriselleri. Purista joukkoon sitruunamehua ja mausta suolalla ja pippurilla. Rouhi pähkinät. Sekoita majoneesiin sinappi ja lisää raasteeseen. Koristele kapriksilla. Paista fileet voissa muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta. Mausta. Tarjoile salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit