Reseptit

Juurisellerisalaattia ja kalkkunaa

Raikas juurisellerisalaatti on helppo kotiruoka. Paista lisäksi kevyttä kalkkunaa. Kalkkunan fileet paistuvat muutamassa minuutissa.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 425 kcal / annos

Ainekset

600 g
juuriselleriä
1 rkl
puristettua sitruunan mehua
100 g
saksanpähkinää
4 rkl
majoneesia (tai kermaviiliä)
2 rkl
sinappia
2 rkl
kapriksia
600 g
kalkkunan ohuita fileitä
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Raasta juuriselleri. Purista joukkoon sitruunamehua ja mausta suolalla ja pippurilla. Rouhi pähkinät. Sekoita majoneesiin
    sinappi ja lisää raasteeseen. Koristele kapriksilla. Paista fileet voissa muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta. Mausta.
    Tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää