Pulled Pork, nyhtöpossu karibialaisittain

Pulled pork, eli nyhtöpossu, vaatii kunnon mausteet. Tätä reseptiä et voi olla ohittamatta!
  • 1 vrk marinointi + paistoaika
  • 8
  • 348 kcal / annos

Ainekset

1 ½ kg:n
pala kassleria
Mausteseos:
5
valkosipulinkynttä
1
punasipuli
2
tulista chiliä (esim. habanero)
5 cm:n
pala inkivääriä
pari vartta kevätsipulia
1 rkl
kookospalmusokeria
2 tl
kanelia
½ tl
neilikkaa
½ tl
muskottipähkinää
½ dl
rommia
suolaa
Pataan:
3 dl
lihalientä
½ dl
rommia
1
pilkottu tulinen chili
2 tl
tulista chilitahnaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita mausteseoksen aineet tehosekoittimessa tahnaksi. Hiero mausteseos lihan pintaan ja kääri liha kelmuun. Laita jääkaappiin marinoitumaan noin 6-8 tunniksi.
  2. Ota possu huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista. Irrota kelmu ja nosta liha pataan. Sekoita kiehuvaan lihaliemeen rommi ja lisää muut mausteet. Kaada liemi pataan.
  3. Laita kansi kiinni ja nosta pata 90-100-asteiseen uuniin 6 tunniksi. Revi valmis liha haarukalla, pirskottele joukkoon paistolientä ja tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää