Reseptit
Pulled Pork, nyhtöpossu karibialaisittain

Pulled Pork, nyhtöpossu karibialaisittain
Pulled pork, eli nyhtöpossu, vaatii kunnon mausteet. Tätä reseptiä et voi olla ohittamatta!
- 1 vrk marinointi + paistoaika
- 8
- 348 kcal / annos
Ainekset
- 1 ½ kg:n
- pala kassleria
- Mausteseos:
- 5
- valkosipulinkynttä
- 1
- punasipuli
- 2
- tulista chiliä (esim. habanero)
- 5 cm:n
- pala inkivääriä
- pari vartta kevätsipulia
- 1 rkl
- kookospalmusokeria
- 2 tl
- kanelia
- ½ tl
- neilikkaa
- ½ tl
- muskottipähkinää
- ½ dl
- rommia
- suolaa
- Pataan:
- 3 dl
- lihalientä
- ½ dl
- rommia
- 1
- pilkottu tulinen chili
- 2 tl
- tulista chilitahnaa
Valmistusohjeet
- Sekoita mausteseoksen aineet tehosekoittimessa tahnaksi. Hiero mausteseos lihan pintaan ja kääri liha kelmuun. Laita jääkaappiin marinoitumaan noin 6-8 tunniksi.
- Ota possu huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista. Irrota kelmu ja nosta liha pataan. Sekoita kiehuvaan lihaliemeen rommi ja lisää muut mausteet. Kaada liemi pataan.
- Laita kansi kiinni ja nosta pata 90-100-asteiseen uuniin 6 tunniksi. Revi valmis liha haarukalla, pirskottele joukkoon paistolientä ja tarjoile salaatin kanssa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää