Kasvisminestronekeitto

Kasvisminestronekeitto sopii hyvin lounaaksi. Lisää joukkoon halutessasi raejuustoa tuomaan proteiinia.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 230 kcal / annos

Ainekset

1
sipuli
1
porkkana
2
lehtisellerin vartta
1 tl
oliiviöljyä
3
savoijinkaalin lehteä
1
kesäkurpitsa
4 dl
tomaattimurskaa
8 dl
kasvislientä
½ dl
punaisia linssejä
halutessasi vähän pientä pastaa
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli sekä porkkana. Kuutioi lehtiselleri. Kuullota hienonnettuja aineksia kattilassa öljyssä pari minuuttia.
  2. Huuhdo ja hienonna savoijinkaalinlehdet sekä kesäkurpitsa. Lisää kaali ja kesäkurpitsa kuullotettujen aineiden joukkoon ja sekoita hyvin. Lisää tomaattimurska, kasvisliemi ja linssit. Lisää suolaa ja pippuria.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia ja lisää halutessasi pasta.

    Keitä kunnes pasta on kypsää.

Kommentit

    Näytä lisää