Paahdetut kesäkurpitsat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paahdetut kesäkurpitsat

Raikas kesäkurpitsalisuke sopii grilliruualle tai pääsiäislampaalle lisukkeeksi.

14.4.2014 11:24
Määrä4-8 annosta

Ainekset

  • 3

    kesäkurpitsaa

  • 1

    sitruunan hienoksi raastettu kuori ja puristettu mehu

  • laadukasta suolaa

  • laadukasta oliiviöljyä

  • koristeeksi tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Siivuta kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi mandoliinilla. Raasta sitruunasta kuori ja purista mehu. Paista siivut kuivalla parilapannulla molemmilta puolilta pehmeäksi muutamien minuuttien ajan. Nosta paistetut siivut reunalliseen astiaan ja pirskottele päälle oliiviöljyä, sitruunamehua ja -kuorta. Kokoa siivut kerroksittain ja mausta aina välit samalla lailla. Anna maustua tunti ennen syömistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit