Paahdetut kesäkurpitsat

Raikas kesäkurpitsalisuke sopii grilliruualle tai pääsiäislampaalle lisukkeeksi.
  • 4-8 annosta

Ainekset

3
kesäkurpitsaa
1
sitruunan hienoksi raastettu kuori ja puristettu mehu
laadukasta suolaa
laadukasta oliiviöljyä
koristeeksi tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Siivuta kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi mandoliinilla.

    Raasta sitruunasta kuori ja purista mehu.

    Paista siivut kuivalla parilapannulla molemmilta puolilta pehmeäksi muutamien minuuttien ajan.

    Nosta paistetut siivut reunalliseen astiaan ja pirskottele päälle oliiviöljyä, sitruunamehua ja -kuorta. Kokoa siivut kerroksittain ja mausta aina välit samalla lailla. Anna maustua tunti ennen syömistä.

Kommentit

    Näytä lisää