Bulgursalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Bulgursalaatti

Bulgursalaatti on raikas lisuke mausteiselle pääsiäislampaanpotkalle.

14.4.2014 11:58
Määrä4-6 annosta

Ainekset

  • 2 dl

    bulgur-vehnää

  • 2 dl

    kasvislientä

  • 2 ½ dl

    appelsiinimehua

  • 3 rkl

    öljyä

  • 1

    sipuli hienonnettuna

  • 1

    paprika kuutioituna

  • 1

    kesäkurpitsa raastettuna

  • suolaa

  • pippuria

  • nippu korianteria hienonnettuna

  • kourallinen rusinoita

  • 1

    granaattiomena

  • 50 g

    paahdettuja mantelilastuja

Valmistusohjeet

  1. Keitä bulgur kasvisliemen ja appelsiinimehun sekoituksessa. Siivilöi ylimääräinen neste pois ja anna jäähtyä. Kuullota pilkottua sipulia, paprikaa ja raastettua kesäkurpitsaa hetki pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Irrota granaattiomenasta siemenet. Yhdistä kaikki salaatin ainekset ja tarjoile esim. paistetun karitsan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit