Helpot ja nopeat karitsan sisäfileet ja minttupestoa

Helppo pääsiäisruoka ovat karitsan fileet minttupestolla. Tarjoile ne paahdettujen varhaisperunoiden kanssa.

14.4.2014 12:03
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 8

    karitsan sisäfileetä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • Lisäksi:

  • metallisia lihavartaita

  • Minttupesto:

  • 2

    nippua minttua varsineen

  • 1

    nippu rucolaa

  • 3 rkl

    pinjansiemeniä

  • 50 g

    parmesaania raastettuna

  • ½ dl

    laadukasta oliiviöljyä

  • ripaus mustapippuria

  • ripaus suolaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista sitten pesto ja sen jälkeen vasta paista lihat. Sekoita aineet yleiskoneella rouheaksi seokseksi. Ota liha tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön. Paista karitsat nopeasti parilapannulla tai grillissä muutaman minuutin ajan joka puolelta. Liha voi jäädä roseeksi sisältä. Voit työntää lihat varrastikkuihin halutessasi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile minttupeston kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit