Reseptit

Paahdetut varhaisperunat

Paahdetut varhaisperunat ovat helppo ja maukas lisukeruoka esimerkiksi grilliruoalle.
  • 50 min
  • 4 annosta

Ainekset

800 g
varhaisperunoita
(valitse aikaisin keväällä esim. ranskalaisia varhaisperunoita
myöhemmin kesällä tietenkin kotimaisia)
4 rkl
oliiviöljyä
pari oksaa rosmariinia
karkeaa sormisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Hiero perunoihin öljyä, hienonnettua rosmariinia ja suolaa. Laita perunat uunipellille ja paista noin 35-40 minuuttia uunin ylätasolla. Pyörittele perunoita muutaman kerran paiston aikana niin ne paistuvat tasaisesti. Isot perunat vaativat pidemmän kypsymisajan.

    Perunat ovat valmiita kun niitä tökkää haarukalla ja se irtoaa helposti.

Kommentit

    Näytä lisää