Paahdetut varhaisperunat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paahdetut varhaisperunat

Paahdetut varhaisperunat ovat helppo ja maukas lisukeruoka esimerkiksi grilliruoalle.

14.4.2014 12:06
Määrä4 annosta
Valmistusaika50 min

Ainekset

  • 800 g

    varhaisperunoita

  • (valitse aikaisin keväällä esim. ranskalaisia varhaisperunoita

  • myöhemmin kesällä tietenkin kotimaisia)

  • 4 rkl

    oliiviöljyä

  • pari oksaa rosmariinia

  • karkeaa sormisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Hiero perunoihin öljyä, hienonnettua rosmariinia ja suolaa. Laita perunat uunipellille ja paista noin 35-40 minuuttia uunin ylätasolla. Pyörittele perunoita muutaman kerran paiston aikana niin ne paistuvat tasaisesti. Isot perunat vaativat pidemmän kypsymisajan. Perunat ovat valmiita kun niitä tökkää haarukalla ja se irtoaa helposti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit