Caesarsalaattia ja kokonainen kana

Tomi Björckin klassikkomenussa herkutellaan caesarsalaatilla ja kokonaisena paistetulla kanalla.
  • 4 annosta

Ainekset

Kokonainen kana:
1
kokonainen kana
2 rkl
hunajaa
1 rkl
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Caesarsalaatti:
1
nippu romainesalaatti
1 dl
majoneesia
3
anjovista
tilkka anjovisöljyä
1 dl
raastettua parmesaanijuustoa
1
valkosipulinkynsi

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin kana. Sekoita mausteet hunajan joukkoon. Hiero kanan pintaan. Paista 180 asteessa uunissa noin tunti. Kana on kypsää kun siitä irtoava neste on kirkasta.

    Valmista kastike. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella. Laita jääkaappiin lepäämään.

    Revi salaatti kulhoon ja sekoita kastike joukkoon. Tarjoile kanan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää