Porsasta salvialla ja parmesaanilla maustettuna - Reseptit - Ilta-Sanomat

Porsasta salvialla ja parmesaanilla maustettuna

Tomi Björckin friteerattu possu leivitetään pankolla ja tarjoillaan raikkaan fenkolisalaatin kanssa.

23.4.2014 11:27
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t

Ainekset

  • 800 g

    rypsiporsaan ulkofileetä

  • 4 rkl

    sinappia

  • suolaa, pippuria

  • 200 g

    parmesaania

  • 1 dl

    hienoksi hakattua salviaa

  • Panerointi:

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

  • 4

    kananmunaa

  • 2 dl

    pankojauhoja (japanilainen korppujauho)

  • Lisäksi:

  • 1 l

    rypsiöljyä friteeramiseen

Valmistusohjeet

  1. Aloita valmistamalla porsas. Leikkaa ulkofilee noin 100 g paloiksi, paine ohuemmaksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Levitä sinappia lihojen pintaan. Raasta parmesaanijuusto karkeaksi raasteeksi. Pilko salvia hienoksi. Pyörittele lihat parmesaaniraasteessa ja salviassa. Anna maustua noin 30 minuuttia.

  2. Kuumenna öljy kattilassa 175 asteeseen. Leivitä ulkofileet - pyöritä ne ensin vehnäjauhossa, sitten kananmunassa ja pankojauhossa. Uppopaista possut noin 4-5 minuutin ajan öljyssä. Koristele annokset vielä salvialla ja parmesaanilastuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit