Lihawokki - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lihawokki

Lihawokkiin voi käyttää nopeasti paistettavaa naudan ulkofileetä, mutta myös broileri käy.

25.4.2014 11:45
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia480 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    pilkottuja vihanneksia

  • (porkkanaa, paprikaa, kirsikkatomaatteja tai wokki-pakastevihanneksia)

  • 2 tl

    seesamiöljyä

  • 500 g

    naudan ulkofileesuikaleita (myös possu ja broileri käyvät)

  • 1 rkl

    öljyä

  • 2

    punaista chiliä (tai chilitahnaa)

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • pala inkivääriä raastettuna

  • 1

    limetin mehu (myös sitruunamehu käy)

  • 2 rkl

    soijakastiketta

  • 1 rkl

    makeaa thai-chilikastiketta

  • 4 dl

    kookosmaitoa

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi vihannekset ja vokkaa niitä hetki seesamiöljyssä kovassa lämmössä. Siirrä sivuun.

  2. Lisää vokkiin lihasuikaleet, hienonnettu chili, valkosipuli ja raastettu inkivääri sekä vähän ruokaöljyä. Vokkaa nopeasti, kunnes liha on ruskistunut. Lisää vokatut vihannekset ja kaada joukkoon kookosmaito. Kiehauta ja tarjoile riisin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit