Lihawokki

Lihawokkiin voi käyttää nopeasti paistettavaa naudan ulkofileetä, mutta myös broileri käy.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 480 kcal / annos

Ainekset

500 g
pilkottuja vihanneksia
(porkkanaa, paprikaa, kirsikkatomaatteja tai wokki-pakastevihanneksia)
2 tl
seesamiöljyä
500 g
naudan ulkofileesuikaleita (myös possu ja broileri käyvät)
1 rkl
öljyä
2
punaista chiliä (tai chilitahnaa)
2
valkosipulinkynttä
pala inkivääriä raastettuna
1
limetin mehu (myös sitruunamehu käy)
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
makeaa thai-chilikastiketta
4 dl
kookosmaitoa

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi vihannekset ja vokkaa niitä hetki seesamiöljyssä kovassa lämmössä. Siirrä sivuun.

  2. Lisää vokkiin lihasuikaleet, hienonnettu chili, valkosipuli ja
    raastettu inkivääri sekä vähän ruokaöljyä. Vokkaa nopeasti,
    kunnes liha on ruskistunut.

    Lisää vokatut vihannekset ja kaada joukkoon kookosmaito. Kiehauta ja tarjoile riisin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää