Kreikkalaiset jauhelihapihvit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kreikkalaiset jauhelihapihvit

Näissä kreikkalaisissa jauhelihapihveissä maistuu fetajuusto.

25.4.2014 12:39
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min
Energia520 kca / annos

Ainekset

  • 400 g

    jauhelihaa

  • (oman valinnan mukaan lampaan tai naudan jauhelihaa)

  • 1

    punasipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 tl

    kuivattua minttua

  • 2 tl

    kuivattua oreganoa

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • 100 g

    fetajuustoa

  • 1

    kananmuna

  • lisäksi paistettuja perunoita tai riisiä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit, raasta sitruunasta kuori ja murustele feta. Yhdistä taikinan aineet ja pyörittele pihveiksi. Paista uunissa 220 asteessa noin 10-15 minuuttia. Tarjoile riisin tai paistettujen perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit