Kreikkalaiset jauhelihapihvit

Näissä kreikkalaisissa jauhelihapihveissä maistuu fetajuusto.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 520 kca / annos

Ainekset

400 g
jauhelihaa
(oman valinnan mukaan lampaan tai naudan jauhelihaa)
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
2 tl
kuivattua minttua
2 tl
kuivattua oreganoa
1
sitruunan raastettu kuori
100 g
fetajuustoa
1
kananmuna
lisäksi paistettuja perunoita tai riisiä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit, raasta sitruunasta kuori ja murustele feta.
    Yhdistä taikinan aineet ja pyörittele pihveiksi.

    Paista uunissa 220 asteessa noin 10-15 minuuttia. Tarjoile riisin tai paistettujen perunoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää