Pannupihvit kermakastikkeella

Kermainen sipulikastike kruunaa pannupihvit.
  • 45 min
  • 4 annosta
  • 570 kcal / annos

Ainekset

400 g
paistijauhelihaa
1 dl
rouhittua pari päivää vanhaa leipää
1
sipuli
1 rkl
voita
1
kananmuna
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl
yrttimausteseosta
suolaa, mustapippuria
Kastike:
2
sipulia
1 rkl
voita
2 dl
kermaa

Valmistusohjeet

  1. Raasta leipä. Hienonna sipuli ja kuullota sitä voissa. Jäähdytä. Yhdistä aineet ja muotoile pihvejä. Paista pihvit voissa molemmilta puolilta melkein kypsiksi.

    Siivuta kastikkeen sipulit ja kuullota niitä kasarissa voissa. Lisää kerma ja kiehauta. Lisää pihvit kermakastikkeen joukkoon ja kypsennä kermassa.

    Tarjoile muusin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää