Pannupihvit kermakastikkeella - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pannupihvit kermakastikkeella

Kermainen sipulikastike kruunaa pannupihvit.

25.4.2014 12:59
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min
Energia570 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    paistijauhelihaa

  • 1 dl

    rouhittua pari päivää vanhaa leipää

  • 1

    sipuli

  • 1 rkl

    voita

  • 1

    kananmuna

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 tl

    yrttimausteseosta

  • suolaa, mustapippuria

  • Kastike:

  • 2

    sipulia

  • 1 rkl

    voita

  • 2 dl

    kermaa

Valmistusohjeet

  1. Raasta leipä. Hienonna sipuli ja kuullota sitä voissa. Jäähdytä. Yhdistä aineet ja muotoile pihvejä. Paista pihvit voissa molemmilta puolilta melkein kypsiksi. Siivuta kastikkeen sipulit ja kuullota niitä kasarissa voissa. Lisää kerma ja kiehauta. Lisää pihvit kermakastikkeen joukkoon ja kypsennä kermassa. Tarjoile muusin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit